Розпочався ремонт дороги Трибоківці - Закривець

Аграрне приватне підприємство "Західний Буг", яке 40-тонними фурами зруйнувало дорогу С140517 "Трибоківці - Закривець", розпочало її ремонт. 

Це добре. Ми дякуємо нашій старості пані Олені Став'яж, яка оперативно відреагувала на сигнал тривоги із Закривця, ПП "Західний Буг", котре веде ці роботи і дуже сподіваємося, що якісно у стислі строки їх виконає.

Але є одна проблема, на якій хочемо заакцентувати увагу. Щоб дорога довго служила, необхідно вирити обабіч канави для стікання води. На наш погляд, Бібрській міській раді необхідно з листом звернутися до директора Департаменту дорожнього господарства ЛОДА пана Ореста Шуліковського, оскільки дорога  на балансі департаменту, щоб цю роботу виконати. А оскільки пан Орест є нашим краянином, то кому, як не йому подбати, щоб до  найменшого села на Львівщині з потужними можливостями розвитку як рекреаційна зона, була надійна дорога.

Іван ТИХИЙ

Коментарі

  1. Коментарі із сторінки "Закривчани" у Фейсбук.

    Olena Staviazh-Burbela
    Дякую мешканцям села Закривець за розуміння та підтримку 💙
    Завтра особисто поїду подивлюсь як ведуться роботи і підготуємо лист звернення до Департаменту дорожнього господарства ЛОДА щодо спорудження кюветів 👨‍🔧🚧🛣️

    Іван Тихий
    Дякуємо Вам, пані Старосто, за турботу і розуміння наших проблем. 🙂 Сподіваємось, що з Вашою енергійною допомогою матимемо добру дорогу, яку в недалекому майбутньому можна було б асфальтувати, щоб Закривець розвивався і мав автобусне сполучення.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

До Закривця тепер ні проїхати, ні пройти

Хроніка закривецьких подій